Caterpillar stempelpumpe funktion?

DetCaterpillar stempelpumpelinje inkluderer A10VSO, A4VG, AA4VG og A10EVO pumperne.Disse pumper er designet til at opfylde en række hydrauliske systemkrav, herunder mobilt maskineri, entreprenørudstyr, industrimaskineri, vedvarende energiapplikationer og mere.

Følgende er nogle generelle funktioner i Caterpillar-stempelpumpeserien:

1. Høj effektivitet: Caterpillar stempelpumper er designet til at fungere effektivt, hvilket sikrer maksimal energioverførsel til det hydrauliske system.

2. Støjsvag: Pumpen er designet til lav støj, velegnet til indendørs og udendørs applikationer.

3. Kompakt design: Caterpillar stempelpumpen har en kompakt struktur og kan nemt integreres i det hydrauliske system med minimal installationsplads.

4. Høj pålidelighed: Pumpen er designet med komponenter af høj kvalitet, med lang levetid og pålidelig drift.

5. Bredt udvalg af slagvolumen: Caterpillar stempelpumpe-serien giver en bred vifte af slagvolumen, hvilket sikrer, at der er en pumpe, der kan opfylde kravene til ethvert hydraulisk system.

6. Højtryksklassificering: Caterpillar stempelpumper er i stand til at arbejde ved høje trykniveauer, hvilket gør dem ideelle til tunge opgaver.

7. Robust konstruktion: Caterpillar stempelpumper er konstrueret af materialer af høj kvalitet og robust konstruktion til at modstå barske driftsforhold.

 

Lad os nedenfor tage et kig på de tekniske specifikationer for Caterpillar stempelpumpe-serien.

CAT A10VSO:

A10VSO er en aksial stempelpumpe med variabel forskydning af svingpladedesign.Den kører ved høje hastigheder op til 3600 RPM og giver et maksimalt tryk på op til 350 bar.Forskydningsområdet for A10VSO er 18cc-140cc, og den maksimale flowhastighed er 170L/min.

CAT A4VG

A4VG er en aksial stempelpumpe med variabel forskydning af svingpladedesign.Den giver et maksimalt tryk på op til 400 bar og et slagvolumen på 40cc-500cc.A4VG har en maksimal flowhastighed på 180 l/min.

CAT AA4VG

AA4VG er en højtydende aksial stempelpumpe i svingpladedesign.Den giver et maksimalt tryk på op til 450 bar og et slagvolumen på 40cc – 500cc.AA4VG har en maksimal flowhastighed på 180 l/min.

CAT A10EVO

A10EVO er en aksial stempelpumpe med variabel forskydning af svingpladedesign.Den kører ved høje hastigheder op til 2800 RPM og giver et maksimalt tryk på op til 350 bar.Forskydningsområdet for A10EVO er 18cc-140cc, og den maksimale flowhastighed er 170 liter/minut.

 

Alt i alt tilbyder Caterpillar-serien af ​​stempelpumper en bred vifte af forskydninger og højtryksevner for at imødekomme behovene for en række forskellige hydrauliske systemer.Disse pumper er designet til høj effektivitet, lav støj og robust konstruktion for at sikre pålidelig drift og lang levetid.

 


Indlægstid: maj-11-2023